Kategórie
 
 
 
 
 

NIEČO MÁLO O SUKŇOLEGÍNACH, AKO VZNIKLI, A AKO SI NAŠLI OBĽUBU MEDZI VAMI . . .

Sukňolegíny. Názov, ktorý sa dnes medzi mamičkami už úplne udomácnil, aj keď ešte pred troma rokmi ho nepoužival nik. A aj pani Sibyla Mislovičová by s ním asi mala problém :)
Na začiatku som vedela iba to, že chcem spraviť praktický kúsok pre svoju dcéru, ktorý v sebe bude spájať to, čo je praktické a pohodlné na legínach s tým, čo je dievčenské na sukni. Všetky dovtedy predávané legíny tohto typu mali len tylovú sukničku. A práve to mi na tom nesedelo.
Súčasne som rozmýšľala, ako ich nazývať. Napriek tomu, že slovo "sukňolegíny" nie je práve najjednoduchšie, nakoniec zvíťazilo a vyzerá to tak, že sa aj celkom dobre ujalo.
Vedela som, že sukňolegíny musím vyhotoviť celé z bavlneného, pružného a pohodlného materiálu. Bolo to v čase, keď nám Hanka začala chodiť do škôlky, kde má byť oblečenie prispôsobené tomu, aby dieťa nijako neobmedzovalo.
Preto som pripojila sukňu k legínam tak, aby sa pri hre suknička neposúvala, nestáčala, nepadala, alebo neskončila pod pazuchami :-). 
Prvý celo-bavlnený kúsok legín so sukňou bol s troma volánmi (dnes CLASSIC) a bol horčicovej farby. Vytvorila som ho doma pred viac ako dvoma rokmi a doteraz ho máme odložený v skrini ako prvý unikát :-). Hneď od začiatku si získal veľkú obľubu u dcéry a takto odskúšaný sme ho postupne zaradili aj do sortimentu pôvodnej značky popy.  Krátko po spustení predaja sa  začala dostavovať pozitívna odozva od najprísnejších kritičiek, od Vás, čo ma ako autorku veľmi teší. Celobavlnené legíny so sukňou s troma volánmi sa postupne stali nosným produktom popy.
V rámci novej značky ZUPPA sme už evidovali potrebu priniesť nový strih sukňolegín, ktorý by podčiarkoval jej identitu.  Preto som vytvorila dvojvolánové sukňolegíny PEACOCK, ktoré sú strihovo inšpirované pávím chvostom a reprezentujú identitu ZUPPA.
Posledným a najnovším modelom sú sukňolegíny LADY s jemnou a elegantnou do kruhu strihanou sukničkou pre veľké slečny, ako reakcia na Vaše podnety. Tu však už treba dávať veľký pozor na každý detail, pretože pri týchto babách to už nie "len tak" :)  
                                                                                                                                                                 ZUZANA 
testalt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia