PRÍBEH PRIMAVERA

Kategórie
 
 
 
 
 

PRÍBEH PRIMAVERA

Bol november 2017 a vonku už vládla zima. Hanka išla s nami do práce. Ešte teraz si pamätám, ako som aj ja milovala dni, keď som mohla ísť do práce s maminou,  a naše dievčatá sú také isté :-).
Vždy sa veľmi tešia, keď môžu stráviť čas vo firme s nami. V ten deň, sme mali na pláne dizajn nového modelu jarnej tuniky. Ale postupným kreovaním a kombinovaním materiálov som vytvorila nový model ľahkých, bohato riasených a pritom tak pohodlných šiat. Neboli ešte ani dokončené, a Hanka ich už nadšene skúšala. V šatách poletovala medzi nami ako jarná víla. Dostali veľmi príznačný a svieži názov PRIMAVERA, čo znamená jar.

Tešíme sa, že si našli obrovskú obľubu u Vás, čoho dôkazom je množstvo spokojných mailov a fotografií, ktoré nám každý deň zasielate, a ktoré nás stále viac a viac tešia. Za ten rok Ste VY, naše zákazníčky, ocenili pohodlný a extra točivý strih, noblesný vzhľad, extra jemný a husto riasený tyl. Veľa z Vás nám písalo, či je tyl zvlášť ako spodná sukňa, a šaty samostatne. Najväčšou výhodou šiat Primavera je, že sú šité ako jeden celok a tylová časť je pevnou súčasťou šiat. Vďaka tomu svoju malú majiteľku v páse neobťažuje, netlačí ani zbytočne nezahrieva, naopak nižšie prišitý tyl na šatách zabezpečuje krásnu hustotu a vzdušnosť. Pri akomkoľvek pohybe sa tylová časť pohybuje harmonicky spolu so šatami, a teda oba materiály pri nosení krásne spolu ladia. Teší nás radosť, ktorú Primavery prinášajú všetkým svojim hrdým nositeľkám.
Od viacerých z vás sme dostali milý tip, ako zachovať bohatosť tylu aj po praní. Odporúčame preto nepoužívať aviváž a pre dosiahnutie ešte väčšej hustoty je vhodné použiť šetrný škrob :)
Ani v tohtoročnej jarnej kolekcii preto nebudú chýbať šaty Primavera  či sukňolegíny Primavera v nových farebných kombináciách. Už o pár dní Vám v rámci jarnej kolekcie predstavíme aj ďalšie nové modely šiat. Veríme, že ich príbeh bude rovnako úspešný, ako je príbeh Primavera.
 
 Zuzana   12.2.2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia