Blog/Vlog

Kategórie
 
 
 
 
 

Dievčenský trenčkot ZUPPA je viac, než len obyčajný vrchný odev. Vyrobený so špeciálnou zmesou sebavedomia, je dokonalým doplnkom pre každú malú modelku, ktorá v sebe ukrýva kúsok detektíva.

Trenčkot nie je len o tom, že vás udrží v suchu; je to módny výrok, ktorý kričí: "Som tu, aby som vyriešil záhady a vyzeral pri tom úžasne!" Práve preto sa jeho nositeľka musí zodpovedne pripraviť na to, že bude čeliť obdivným pohľadom okolia a otázkam, kde ho zohnala. Taká Vám je sila trenčkotu ZUPPA, priatelia.


 

 

 

NOVINKY ZO ZÁKULISIA ZUPPA

 

VIDEO Z FOTENIA LETNEJ KOLEKCIE 2020

Krátke video z fotenia letných kúskov na Tiki Beach  Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt emotikon palmaVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt emotikon palmaVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt emotikon palma  nájdete tu: https://www.youtube.com/watch?v=eVcBWQEwZII

24.4.2020

 

VIDEO Z FOTENIA JARNEJ KOLEKCIE 2020

Krátke video nájdete tu: https://www.youtube.com/watch?v=JUMWxA8IHkw&t=27s

11.02.2020

 

 
Ďakujeme za skvelú prácu všetkým malým modelkám (a modelom), ktorí spolu s finalistkami MISS Slovensko, bravúrne odprezentovali modely jarnej a letnej kolekcie ZUPPA® 2019 na exkluzívnej módnej prehliadke Eurovea Fashion Forward.
 
13.5.2019
 
Bol november 2017 a vonku už vládla zima. Hanka išla s nami do práce. Ešte teraz si pamätám, ako som aj ja milovala dni, keď som mohla ísť do práce s maminou,  a naše dievčatá sú také isté :-).
 

VIDEO Z KOŠICE FASHION WEEK 2018

Video z prvej profi prehliadky ZUPPA® JESEŇ/ZIMA 2018 nájdete tu: https://vimeo.com/311457195

31.12.2018

 
Značka ZUPPA  predstavuje koncept oblečenia najmä pre deti. Od svojho vzniku sa hlási k hodnotám Fair Trade. Náklady na výrobu preto nie sú zanedbateľné. Cesta každého nášho výrobku je pomerne dlhá, ale je transparentná, priznaná a poctivá. Stojí nás nemálo úsilia, kým sa dopracujeme k finálnemu produktu, ktorý potom prinášame Vám, našim zákazníkom.
 

FOTILI SME LETNÚ KOLEKCIU ZUPPA 2018

Krátke video z fotenia nájdete tu: https://vimeo.com/267973438

 

Množstvo Vašich objednávok, krásnych fotiek, pozitívnych odoziev a pochvalných mailov nás neskutočným spôsobom ženú dopredu, a súčasne motivujú vytvárať stále niečo nové, ako aj neustále pracovať na svojom zlepšovaní. Vaša vernosť, vernosť našich obchodíkov po celom Slovensku aj v Čechách, či lojalita trendsetteriek nám dodáva obrovskú silu, odvahu, a vieru, že to všetko má zmysel. Veľmi si to vážime a ďakujeme Vám, že ste s nami, pretože vďaka tomu môžeme robiť to, čo nás nesmierne baví.

 
Sukňolegíny. Názov, ktorý sa dnes medzi mamičkami už úplne udomácnil, aj keď ešte pred troma rokmi ho nepoužival nik. A aj pani Sibyla Mislovičová by s ním asi mala problém :)
Na začiatku som vedela iba to, že chcem spraviť praktický kúsok pre svoju dcéru, ktorý v sebe bude spájať to, čo je praktické a pohodlné na legínach s tým, čo je dievčenské na sukni. Všetky dovtedy predávané legíny tohto typu mali len tylovú sukničku. A práve to mi na tom nesedelo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia