Kategórie
 
 
 
 
 

TRENČKOTOVÝ TREND PRE MALÉ DÁMY

Dievčenský trenčkot ZUPPA je viac, než len obyčajný vrchný odev. Vyrobený so špeciálnou zmesou sebavedomia, je dokonalým doplnkom pre každú malú modelku, ktorá v sebe ukrýva kúsok detektíva.

Trenčkot nie je len o tom, že vás udrží v suchu; je to módny výrok, ktorý kričí: "Som tu, aby som vyriešil záhady a vyzeral pri tom úžasne!" Práve preto sa jeho nositeľka musí zodpovedne pripraviť na to, že bude čeliť obdivným pohľadom okolia a otázkam, kde ho zohnala. Taká Vám je sila trenčkotu ZUPPA, priatelia.


 

 

Okrem výborného vzhľadu má však trenčkot aj silnú praktickú stránku – dajú sa v ňom totiž oveľa rýchlejšie vyriešiť rôzne záhady. Lebo o tom je detstvo, o čase na fantáziu, hru a áno, občas aj predstieranie, že ste miniatúrny detektív riešiaci vymyslené zločiny na dvore.

Trenčkoty sú módne ikony, ktoré nikdy nezomierajú a poskytujú štýlovú eleganciu. A práve ZUPPA so svojou mnohoročnou skúsenosťou v oblasti detskej módy je už niekoľko rokov ich spoľahlivým spoločníkom. Naša láska k detailom, vysoká kvalita materiálov, prepracovaný strih a neustála inovácia dizajnu dodala tomuto klasickému kúsku moderný a svieži nádych.

A ak hovoríme o štýle, nezabudnime na malebné detaily, ktoré robia z trenčkotu skutočný klenot. Od nádherných gombíkov, cez postranné volány na oboch stranách až po mašličku v zadnej časti. Trenčkoty ZUPPA sú definitívnou ozdobou šatníka každej malej dámy, ktorá už dnes jasne kráča za svojimi cieľmi.

 

 

 

 

 

 

 

Trenčkoty nie sú len na daždivé dni. Sú na každý deň a môžete ich nosiť v akomkoľvek ročnom období a ku každej príležitosti. A vôbec nemusia byť len béžové. Kľudne sa môžete rozhodnúť pre výrazné farby, ako je fuchsiová, olivová alebo námornícka modrá. Takéto kabáty určite neuniknú žiadnemu oku so zmyslom pre šarm.

A viete čo je super? Že sú strašne točivé, takže nosiť ich je veľká zábava.  Okrem toho dajú výborne kombinovať so šatami Primavera, sukňolegínami, podkolienkami či baretkami ZUPPA. Spolu tvoria dokonalý celok.

Trenčkoty ZUPPA majú svoje pevné miesto v našom sortimente už niekoľko rokov a stále sú tak úspešné ako v prvý deň. Tak prečo si jeden nezadovážiť a nezažiť ten pocit výnimočnosti?

Lebo kto dobre vyzerá, ten sa dobre aj cíti. A o to predsa ide.

Veselé pátranie :)

S láskou

ZUPPA, 01.03.2024

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia