Kategórie
 
 
 
 
 

VŠETKO MÁ SVOJ ČAS

Množstvo Vašich objednávok, krásnych fotiek, pozitívnych odoziev a pochvalných mailov nás neskutočným spôsobom ženú dopredu, a súčasne motivujú vytvárať stále niečo nové, ako aj neustále pracovať na svojom zlepšovaní. Vaša vernosť, vernosť našich obchodíkov po celom Slovensku aj v Čechách, či lojalita trendsetteriek nám dodáva obrovskú silu, odvahu, a vieru, že to všetko má zmysel. Veľmi si to vážime a ďakujeme Vám, že ste s nami, pretože vďaka tomu môžeme robiť to, čo nás nesmierne baví.

Dosť však sentimentu :) Poďme k tomu čo nás (vás) čaká v najbližšej dobe.
V prvom rade Vám predstavujeme ďalšiu novinku - osminkové ľanové nohavice s vyšším pásom (HIGH RISE), ktoré sú pomysleným premostením medzi jarnou a nadchádzajúcou letnou kolekciou. Doterajšie nohavice HIGH RISE sa spolu so šatami a kabátikmi PRIMAVERA a sukňolegínami stali headlinermi jari. Tentokrát sme však pre nich zvolili jemné, ľahké a extra príjemné materiálové zloženie ľanu a viskózy. Ľan v spojení s viskózou je krásne vzdušný a priateľský voči detskej pokožke. Spolu s ďalším novým materiálom (o ktorom Vám dáme vedieť čoskoro) bude ľan nosnou textíliou celej letnej kolekcie, ktorú pre Vás chystáme. Ale keďže vonku ešte poriadne nezačala ani len jar, nebudeme zbytočne predbiehať s letom. Ako nedávno napísala jedna úspešná mama: „dobré veci zrejú“. Preto aj leto príde v pravý čas a bude horúce :)
 
5.4.2018                                                                                                                                           Zuzana
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia