Kategórie
 
 
 
 
 

VLASTNÉ SI TREBA CHRÁNIŤ - ZUPPA ®

Značka ZUPPA  predstavuje koncept oblečenia najmä pre deti. Od svojho vzniku sa hlási k hodnotám Fair Trade. Náklady na výrobu preto nie sú zanedbateľné. Cesta každého nášho výrobku je pomerne dlhá, ale je transparentná, priznaná a poctivá. Stojí nás nemálo úsilia, kým sa dopracujeme k finálnemu produktu, ktorý potom prinášame Vám, našim zákazníkom.

Najpodstatnejšia časť z celého procesu výroby je však prvotný nápad. Nápad, ako niečo jedinečné, do čoho vždy vkladáme mnoho tvorivého potenciálu. O tom, ktorý z nápadov a produktov bol naozaj dobrý, sa dozvedáme až s odstupom času vďaka Vašim reakciám.

Takéto jedinečné produkty tvoria identitu značky, ktorá ju odlišuje od iných značiek a dáva jej konkurenčnú výhodu. Napríklad pre ZUPPA sú príznačné originálne sukňolegíny, originálne sukňokraťasy, šaty, klobúky alebo volánové kabáty či viaceré produkty v strihu PEPLUM.

Značky, ktoré majú svoj charakteristický rukopis, rozumejú tejto filozofii, a snažia sa navzájom rešpektovať. Svoje kreatívne JA hľadajú sami v sebe.

Žiaľ, na trhu pôsobia aj výrobcovia, ktorí bez ostychu prezentujú napodobeniny cudzích výrobkov ako svoje unikátne výrobky, pričom pozmenia len pár prvkov. Je trúfalé, ak ich niekto dokonca začne predávať "vo veľkom" cez sociálne siete či cez vlastný eShop a ešte si tam pokojne pridá trademark ™ (samozrejme, opäť až o 3 dni potom, čo sme si trademark priradili my). Sme preto nútení ohradiť sa voči takýmto výrobcom. Výskyt #zuppafake by sme neradi riešili následne. Z tohto dôvodu radšej vopred pridávame na našu stránku novú kategóriu: Právne ustanovenia.

To boli dôvody, kvôli ktorým sme sa rozhodli ochrániť naše duševné vlastníctvo. Sme hrdí na to, že značka ZUPPA je odteraz registrovanou ochrannou známkou ®. Okrem toho, vybrané produkty ZUPPA získali po niekoľkomesačnom procese OSVEDČENIE O CHRÁNENOM DIZAJNE, ktoré potvrdzuje originalitu týchto produktov. Môžete si byť teda istí, že zakúpením produktov ZUPPA si kupujete originálny produkt od jeho pôvodcu. Vážime si tých z Vás, ktorí to dokážu oceniť.

Originál je vždy len jeden. ZUPPA je originál.                                                                           24.7.2018

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia